Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som solen är just nu illröd mäktig prakfull.


rödhet är het.

 


Röd å läcker


rosenröd å rörd


Jag spelar med.


Känner mig så oerfaren


på denna resa 


Rälsen är allt rätt lagd.


Rodnar gör jag varje gång.


 


Ror jag i land där


med


revanschlusten som finns i ropen


Efter dig


Så många ord på R men P är finare.




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-28 19:36



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Tavlan o texten.
Gör mig totalt absorberad. Av bägge.
Bra det.
2019-04-29
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //