Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tigerblomma

Monarkfjärilars resa är lång
och de kan flyga upp till
2000 meters höjd

Jag kurar i min kokvrå
skymning
med mina tigrar
- två gula tigrar
som aldrig klättrat över berg
eller vandrat genom djungler...

mina två tigrar i keramik
bor i varsin blomkruka

Jag är Tigerblomma
drottning av ett par tuvor
jord.




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-28 22:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint :)
2019-05-08

  Respons VIP
Gott så - att kunna se det stora i det lilla.
2019-05-03

  lila fjäderblomman VIP
Jag håller med de föregående :)
2019-04-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken fantastiskt slut på din fina dikt!
2019-04-29

  ULJO
De sista orden så makalöst vackert. "Jag är Tigerblomma
drottning av ett par tuvor
jord"
2019-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbart avslut på en bra text!
2019-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP