Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ariels plan


Lisa


Debutantkäglorna tisslar i hörnen
tretton får super ner ett troll
gycklarna strejkar för balens boll
hovets nagual åkallar örnen

Det är Kaliban vi firar
han får smaka allt som spirar
han är örnen som
trollar bollen i hörnen han
bestämmer vem som lirar

Efterfestiglarna tvättar sig på toa
polykrasch i vardagsrummet
vi befinner oss i Grommet
vågens stryptag i min fjäderboa

Jag är nattens rätta visa
tidens gastars stolta improvisa
jag är boan som
vrider kraschen ur vågen jag
är Orpheus musas kompis lisa




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-29 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd