Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det händer förr eller senare.

Att du blir allvarlig.
Eller jag.
Allvarets betydelse.
Allvarets händelseförlopp utvecklas, i hjärta såsom hjärna.
Frågan är när allvaret kommer ikapp lekens sorglöshet?
Den kommer ikapp.
Och ingen vet när det händer.
Eller?
Jo.

Jag tillåter mig att vara allvarlig såsom vuxen...
Och det blir en slags mantra/livsredskap.
För alla dem, som inte lyckas vidhålla tron på Attraktionslagen, eller något annat, som kan ses som hopp...
Som vidmakthåller dem?




Bunden vers av Mim
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-29 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim