Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När magen pratar sitt obegripliga språk. ... .....


aptit-en

 


 


Dansar lätt till min själv berusade atmosfär, en manisk trip.


Där inga starka preparat likt aceton ångor kan slå den inre kemfabrikens substanser.


Jag är min egna kavaljer som bjuder upp mig själv till denna dans med dalahästen, allmogefärger av starka kulörer å ny skodda järn, klar att stampa på alla åtta.


 


Hungerns riktningen är åt Österlen i nordlig kust, 


med enögas brålle vi ska ta riktiga kliv.


Mot vårt mål , rycka upp trygghetens rot och söka äventyr.


 


Dansar lätt till mina ångor av min inre mani, jag ska sadla mina väskor å bege mig bums på min åttabenta springare av trä,  dit hjärt slår som hårdast och får mig att smälta.


Där hon väntat tålmodigt.


En slags hunger.




Prosa (Fabel/Saga) av danne //
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-29 09:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Häftig!
2019-04-30
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //