Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torp - Haiku

 

 

 

ödetorp i skog

minner om gamla tider

ibland hörs tystnad




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-29 10:12



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Bronetts tyyyysssnad....
2019-04-30

  Birk Andersson
ibland hörs tystnad!
2019-04-29

  Per Drysén
Rofylldhet
2019-04-29

  Fulbergarn
Var och tittade på ett jättefint ställe
i skogen, Visserligen var torpet raserat
men vilket läge, tomten var nästan intakt med sjöutsikt ock allt, beläget vid foten av Fulberget, så det skulle passa mig perfekt!

2019-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Ett gammalt torp kan förmedla mycket om människorna som bodde där!
2019-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP