Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bikini

 

tänk att bikinin

fått sitt namn

av en plats

där kärnvapen provats

kanske därför

bikinin blev en sån succe'

men väckte upprördhet

hos moralisterna

 




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-29 11:04



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Herregud - skit i alla moralister!
Sola med nakna bröst!
Bara en underdel behövs .
Vi lever i ett fritt land...!
2019-05-02

  Bodingen VIP
Bikini e fini
2019-04-30

  Kungskobran VIP
Bikini är fini fini
2019-04-29

  Fulbergarn
bikini är ett laddat plagg
som hos vissa väckte agg
2019-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP