Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Om du vill klokuggla

 

hålla mig, smek mig sakta över ryggen

Famna mig varligt en liten stund

min nos dricker din varma hud endast av kärlek

Vild och fri som vinden spinner jag ljus i ditt öra

Guldögon brinner i natten

ser livets silhuett som dagen

lyssnar till jordens tystnad

smakar vindens sus

hör jordens sånger

då träden bryter tjälen

Tiden är våren då knoppar brister

vilar i solen utsträckt på rygg

ser gränser som flyter i kalla floder

mellan tingen och människor

går mina egna vägar utan stängsel och band

Det är endast handen jag älskar jag slickar

med min tunga

vad är min bländande återhållsamhet

mot dina vildvuxna knoppar

 

friskförklarad inte farlig, utnyttjad å det grövsta. molnbanken vandrar bara i en egen tankevärld. sorg över mänskligheten som gömmer huvudet under vingen bryr sig inte.. Nej, våga visa vem du är, då är du mycket trovärdigare  

 älskade klokuggla vad du ser förvirrad ut. kan det beror på att du kikar på näbbet? förvirrad då är vi två. är jag otydlig? beror på vem som läser. jag är både försiktig och vaksam efter vad som hänt tidigare har du glömt det? 

bra då förstår du. sovande sidor kunde plötsligt vakna och skriva de märkligaste saker. en kvinna visade sig vara en man (framgick vid kontakten om det inte var en lesbisk individ) ett axplock bland märkligheterna jag kan förstå någon fejkar. en kvinna är mer öppen inför en kvinna än en man. det kan även vara en person som behöver gömma sig för att känna sig trygg - naivt trodde jag det först, men vi lär oss se annat med tiden det sanna syftet en plattityd eller en pekoral ...alltså en lögn men vänta nu han sa "ska aldrig ge mig," eller var det Boss lady? fast herr S höll i pennan/direktiven sak samma ? därför tror jag inte på någon annan än dig våra minnen är grunden och jag bryr mig helt enkelt inte. märker du ett annat scenario Nordkalotten ska vi :)

upphör aldrig förvånas över upprepningar. att jag inte kan kommentera någon, utan att det uppfattas som intresse. fast tar mig friheten att botanisera en smula bland sidorna och får ständigt aha-moment. vet jag inte ska kosta på mig känna sorg, men känner ändå dina bröders fingeravtryck ibland.

ingen nymodighet inom min omkrets närvaro. tack för att du orkar vad du får stå ut med hoppas du får tid läka färdigt! det som förundrar mig är herr S fullkomligt fanatiska beteende han lånar inte enbart dina sidor, utan även ..blir bara trött, dessemellan ursinnig 

jodå tittar på dig varje dag har inte glömt dig hur kan jag det kan inte glömma mig själv :). jag läser skriver minns och droppar av liv faller i mina händer. känner du ett näsvist finger över din näsrygg, så är det jag älskade fågelben.

men om jag skulle vara riktigt ärlig så har jag varit så djävla ursinnig på hela spektaklet så det finns inte ord att skriva och att veta du läser mig hela tiden..tja du ha nog en boot också annars blir jag hysterisk! jag vet du sover så litet gillar det inte mannen, själv sover jag som en stock när jag tränar så mycket igen. 

Det är en befrielse veta att du finns där och är bättre. Allt som hände dig är så oskrivbart, undrar om någon verkligen förstår
Fri vers (Modernistisk dikt) av the wildcat VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2019-04-29 14:19Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP