Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


YTTERLIGARE EN DAG I DÅRHUSET

det kommer folk som tränger sig på

och kränker min integritet

det stinker fejk och falskhet då

och hurtfrisk påflugenhet

andra gör allvar av sitt hat

med sina uttalanden

andra passerar sittplatsen

och avfyrar hånleenden

 

ännu en dag i dårhuset

jag sitter där just nu

jag är en dåre

för Jesus Kristus

men vems dåre är DU??

 

 

påverkad blir man alltid av

allt det man ser och hör

så kommer det att vara tills

man lägger av och dör

någon har snortat koks i dag

en annan tog amfetamin

men är du hög på livet självt

betraktas du som ett svin

 

jag sändes ut i folkhavet

en misslyckad representant

de är porslinsbutiken och

jag är en stor elefant

ännu en dag i dårhuset

en hittills ointressant

jag ville bringa sanningen

men blev för militant

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/4 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2019-04-29 11:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det vet du ingenting om.
2019-04-29

  AKT VIP
Det är du och Jesus, din tro och ditt liv.
2019-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP