Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TOTAL DESILLUSION

desillusionen är total

ack, dessa felaktiga val...

och dessa själens djupa kval

desillusionen är total

 

jag vill försvinna, tona bort

jag är en man av sällsam sort

vill inte göra plågan kort

jag tar min tillflykt till mitt fort

 

på månens mörka sida finns

sådant som jag med fasa minns

mörkret är marigt och kompakt

här är det satan som går vakt

 

LARZ GUSTAFSSON 29/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2019-04-29 14:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Perfekt för en diabetiker!
2019-04-29

  objekt3
Fram med sju sorters småkakor!
2019-04-29

  Lottie Ålhed VIP
Mycket bra text helt enkelt!
2019-04-29

  Larz Gustafsson VIP
Det kan man inte leva på.
2019-04-29

  Daniel_78 VIP
Men du är duktigt på att rimma och förmedla ditt budskap. Ta till dig det.
2019-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP