Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiljaktigheter.

andra säger: "är det redan onsdag?"
jag säger: "är det bara onsdag?"
min tid är inte samma som er, precis som min själ.




Fri vers av Pippissyster
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-29 16:08



Bookmark and Share


  danne //
fast ibland blir man bara influerad och följer med :)
2019-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Pippissyster
Pippissyster