Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdikt

 

 

Solen värmer mina armar

I stillhet går jag omkring

Hör tranorna som larmar

och känner en kylig vind

 

Jag ser dig på avstånd

Plockande bland nytvättad tvätt

Tänker på hur fint det var

När vi möttes tête-à-tête

 

Så ser du mig och vinkar

Alltid lika glad och fin

I buskarna flyger finkar

Våren kommer – ”å dä ä fian ti” *

 

 * Värmlänska

 

 




Bunden vers av Nils-Robert
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-29 16:12



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Härligt ordat, ger fina bilder!
2019-05-01

    ej medlem längre
klockren och mysig

2019-04-30

  Rise Little One
Lugn och fin vårkänsla i din fina text!
2019-04-30

  Alysse VIP
En vacker vårtavla
målar du med dina ord
Så fint så!

2019-04-29

  Eva Langrath VIP
Fin vårdikt
2019-04-29

  Daniel_78 VIP
Våren som nytvättat tvätt och ett vädrat hus. Fin dikt.
2019-04-29

  ULJO
En värmländsk vår är som en småländska, lika välkommen
2019-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert