Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sommarvärme

 

lutad mot solgudens arm

gräddar vi prickarna små

så enkelt kan livet vara

då mår vi som bäst

soltorkad tvätt, torkar på en lina

Blundar vi i solen, gör vi inte länge

myrstackens invånare spelar kort

om våra själar i pant

pockar ständigt

och samt

på vår dag

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-29 20:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Har varit så här...lite kallare nu...längtar att åter värmas...
2019-05-04

  Paradisfågeln
Doft av nygräddade blommor! =)
2019-04-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP