Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamodets lovsång

Väntan
Tålamod
Låt det ha sin gång

Hängasken växer
långsamt
Livet går så fort

Någonstans
i livet
är det äntligen dags

Att sakta betrakta
beakta
med eftertanke

Hängasken
så vacker
växer långsamt




Fri vers av Betzy
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-29 19:17



Bookmark and Share


  Tina79
Så vackert
2019-05-01

    Sefarge VIP
Visdoms klokt skaldat!
Ibland tar saker o ting
tid på sig att mogna.
Och tid på sig att kunna
vara stilla och upptäcka
den stora inre o yttre
Skönheten!
;)

2019-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Betzy