Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där rädslan för att göra fel hela tiden



Ibland
överraskar jag mig själv
med att vara
spontan


men oftast inte




Fri vers av Havanna
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-29 19:18



Bookmark and Share


  aol
Gillas man känner igen sej,
2019-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna