Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutfas

Nervös och orolig
Ligger i periferin och ser på
Väntar på domen som inte finns
Allt är i mitt huvud och jag känner mig exkluderad
Har hittat mig själv och är tusen olika delar.
Kan inte hålla ihop
Fram tills separationen är klar är jag ett vrak
Vissa delar flyter, andra sjunker och ingenting är begripligt




Övriga genrer av Desmonia
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-29 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desmonia
Desmonia