Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019-04-29 (Sthlm)


"Hon är inte riktigt klok"

 

 

Nu är hon där och påtar i TRÄDGÅRDEN igen
Rör sig bland smultron, blommor och bin
Dansar undan ogräs
och nån måste säga till henne att hon är inte riktigt klok
Att hon fått tuppjuck i 100 decibel
Att hon behöver nån som får musiken att tystna
med öronbedövande soul

 

 

Nån dag måste du ta dig i kragen
Nån dag måste du sälja dina märkeskläder på Ebay
Nån dag måste du tvätta dina lakan i 90 grader
och fan ta och kamma dig!

 

 

Nån måste berätta för henne:
"att hennes framtida älskling ligger hemma
och kollar på Netflix och grillar kycklinglår"

 

 

och att det är ju där hon egentligen vill va
Vid ett bord, med ruccola och dressing
Vid en pool, solbränd
På en båt, där kusten är klar

 

 

 

 

inte bland folk som luktar rök eller billig öl




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-12 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP