Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spretig

Du är spretig
sa hon
lite förstrött
Inte som andra
sa hon
men det är sött
Vad betyder det
frågade hon
är det något bra
Är det på ett sätt
som en får va?




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-29 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP