Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarkännslor


Osagta ord

Osagta ord kryper upp till mig
Som en hand med fingrar,
De är dina.

Osagta ord
Som vågorna de smeker
Ljumet och mjukt.

Dina osagta ord
Talar tyst och kärleksfullt
Men ibland högt och djupt.




Fri vers av Barbara
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-29 22:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvliga vågor som smeker stranden, sakta och sensuellt. Du låter oss återuppleva sommaren. En gång till.

Tack Barbara, dessa minnesbilder behövs när vintern kommer!!
2022-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Barbara
Barbara