Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rauwhauhm -



och Varde Inuti



Som den avskiljda Ljusbindeln
forsar Nattmjölk och hästhov
genom guldringsfalsarium, måncirkel
och skogstjärnstörne -

Som vidare Drömmars Rötter och Gudssorl
stigande genom gryningsmunnen
och min ännu sovande stad

innanför bröstkogret vänder sig
Pilbarnet med Stjärndräkt om
dit inget Tidsglas kastar Sårsand
och somnar i Huld åter om -




















Fri vers (Fri form) av J-M
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-29 22:24



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Fantastisk gryningsskildring.
En grying som stroferna visar i så många skepnader.
Mästerlig hantering av orden.
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M