Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min väg

Att gå tillsammans genom livet behöver inte vara svårt om vi tillåter varandra att också gå själv i sin egen takt.
Att få utforska världen runt omkring samtidigt som en hand finns nära om man behöver stöd och hjälp.
Det kanske är så att min väg blir krokig medans din är rak, det gör inget bara målet är detsamma.
Man kan mötas igen efter vägen och berätta vad man upplevt och sett.
Var inte rädd att tappa bort varandra bara för att du inte kan ta samma väg hela tiden, utan du behöver stanna upp och reflektera, kanske kanske händer det något som gör att du dröjer dig kvar efter din väg fram i livet.
Det är så det är, vi går i olika takt och vi tycker om olika saker, men det betyder inte att jag eller du gör fel, vi gör rätt för oss själv och på så sätt gör vi samtidigt rätt för varann.
Jag måste gå min väg och du din, vi kan aldrig gå någon annans väg, då blir vi endast en skugga i någon annans liv med förlorad tro på sig själv och sitt egenvärde.




Fri vers (Fri form) av annelie eriksson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-10 19:50



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Du tog mig på sängen - javisst : "Jag måste gå min väg och du din, vi kan aldrig gå någon annans väg, då blir vi endast en skugga i någon annans liv med förlorad tro på sig själv och sitt egenvärde."
... ack, vad månntro är mitt egenvärde ... Tack för tänkvärda funderingar!

2020-04-11

  bibbi ahrnstedt
Jag instämmer absolut sant, fint tack.
2020-04-10
  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP