Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU 30.04.19

fruktträdsblommorna
hemliga bibliotek
som ger ett doftspår

© Bosse 30 april 2019.




Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-30 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten