Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gott om tid

Från att ha vaknat tidigt
Blev jag sen...
Hade nog gott om tid

Att ligga och dra mig
Slumra lite
Lyssna inåt, utåt
Minnas
Slumra igen
Dagdrömma
Sträcka lite på mig
Känna rygg mot säng
Täcke mot bröst
Varm
Mjuk
Slumra lite
Fundera

Skjuta upp
Lite till

Från att ha vaknat tidigt
Blev jag sen...
Blev det bråttom
Hade ju gott om tid...




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-30 03:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det där känns igen...sköna stunder av slummer :)
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB