Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad.

vad hände med det som fanns
i mig
en själ som aldrig mer kan se ljuset
som endast existerade i din närvaro
där mörkret aldrig vann




Fri vers av Pippissyster
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-30 07:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Pippissyster
Pippissyster