Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid magnolian

Vore jag stormen

och hade åskans röst

skulle du ändå inte höra

orden om kärlek

 

men kanske når

min viskning

en morgon vid magnolian

till just dig




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-04-30 08:25



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
stark andas din längtan
2019-06-21

  Cikoria Blå VIP
En fin dikt som lägger sig som bomull runt hjärtat.
2019-05-01

    ej medlem längre
Fint om längtan
2019-04-30

  Änglaögon
Känslosamt vackert i all enkelhet.
2019-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP