Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration från dig Pia


lösa låsa upp

 


 


Det finns nycklar å kartor till allt möjligt idag.


Ändå är det så svårt att hitta rätt strecka på kartan.


Rätt nyckel som passar till låset.


För att lösa en sorg eller tvärtom ..


själv försöker je följa min inre kompass.


Skit blir det


men a sök en nål i en nålstack.


Har gjorts förr , härdad är jag.




Övriga genrer (Aforism) av danne //
Läst 330 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-04-30 08:30



Bookmark and Share


  Minona
Fin text.
2019-05-31

  Yukino
Vilken fin text, och bilden med!

2019-05-14

  buchizapa
Vad fina de tre första raderna är. Korta, koncisa med fin symbolik! Fortsätt så!
2019-05-06

  morgonstjärna VIP
Så bra och fin bild till
2019-05-01

  Daniel_78 VIP
Har du sånt där chip inmonterat?
Men det är sant, ibland vill man bara lämna dörren olåst istället.
2019-04-30

    ej medlem längre
Nån gång hittar du rätt! Fin Snorkfröken. Hon liknar mig lite.
2019-04-30
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //