Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mätsticka på livet


Valborgsmäss


Valborgsmäss
densamma varje år

och ändå inte

den är en mätsticka
för det pågående livet

Tre år sen gick vi dit
nyförälskade med heta hjärtan

två år sen
i nya skor till Stadsparken
huttrande

förra året i spöregn
på Öland

I år får det bli som det blir

vi börjar med middag
sen blir det en eld

eller inte

i kyla som regn
i värme och ljumma vindar

livet pågår
vi älskar varandra




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-30 11:15



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Gillade
"Livet pågår, vi älskar varandra".
Samma för oss min man och jag.
2019-05-01

  Cikoria Blå VIP
Skrivet med värme och ömhet.
Gillas!
2019-04-30
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP