Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dödhavet

 

Dödhavet!

Ta mig dit där du sörjer ensamt!
Ta mig dit där du somnar in ensamt!

Lek med mig!
Befria mig!

Du väl vet att jag är inte död än
Du väl vet att jag är inte helt befriat än

Tala till mig!
Skaka mig!

Du vet väl att jag är orörligt!
Du vet väl att jag är oskadligt!

Älska mig!
Hata mig!

Du väl vet att ingen i livet har älskat mig
Du väl vet att ingen efter döden kommer att älska mig

Känn ingen sorg för mig!
Känn ingen saknad för mig!

Jag är som DU dödhavet!
Jag är DU dödhavet!

Vi båda dog sen länge
Vi båda existerade sen länge

Vi är jag!
Vi är du!

Vidu är mig själv!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2019-04-30 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP