Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skrivmaskinsvals

ta min arm
min typarm

ett slag
ett mellanslag

mina pappersfingrar
på din kropp

jag smeker lätt
dina tangenter

låt oss
minska radavståndet

låt oss dansa en vals
en skrivmaskinsvals




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-05-05 11:09



Bookmark and Share


  Engel
Så ömsint! Jag kan verkligen identifiera mig med denna önskan om att inte bara komma nära, utan närmre ändå.
2019-05-07

  Kungskobran VIP
Poesins kraft
Fyndigt formulerat
2019-05-05

  Språk, hjärna!
Finurlig!
2019-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP