Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För stora stövlar

jag skriver poesi
och uppträder som estradpoet
det känner jag mig hemma i

jag håller också på och skriver en novell
det tycker jag också
att jag har någorlunda under kontroll

men när jag bokas för författarbesök
och för att hålla en workshop
om läsande och skrivande

då känner jag faktiskt
att jag har fått
lite för stora stövlar att fylla




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-01 09:12



Bookmark and Share


  Tea Frid
Oj vad spännande det verkar. Lycka till.
2019-05-08

  Kungskobran VIP
Mästerkatten i stövlar
klarade sig bra
listig som han va
det är bara att stövla på
fyll stövlarna med poesi
och musik
för din publik
2019-05-01

  Lottie Ålhed VIP
Känn efter du men inte för mycket för det är säkert välkommet med ditt författarbesök ....
2019-05-01

  Ulf Carlsson VIP
Kliv på ändå! För små stövlar är värre.
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP