Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30/4

Godis till Valborg; 
duvparet smörjer sitt krås 

- gräsmatta nysådd




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-30 12:39



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Precis som det ska vara, härligt
2019-05-05

  ResenärGenomLivet VIP
Nu när regnet äntligen har kommit, så får man passa på med sådden...det gillade tydligen fåglarna...:-))
2019-05-04

  ULJO
Goda frön minsann
2019-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP