Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns som om jag och livet är lite kompisar nu.


Lyssnar på livet


Lyssnar på livet.

Tyst.

När jag lyssnar på Malmsteens nya.

Och livet skramlar mycket fint just nu.

Till och med vackert.


Vi hade en sådan fin söndag med mitt allt.

Min familj. Den enda jag har.


Och vet att min bok kommer om ca 3 veckor.

Boken ligger på tryckeriet nu.

Och jag diskuterar prissättning av boken
med min projektledare på förlaget.

Och via vilka försäljningskanaler jag får bäst betalt.

För att projektet överhuvudtaget kommer att gå runt.

Pengarna skiter jag förresten fullständigt i.


Så även om jag får en hjärtinfarkt nu.

Så kommer den.

Går liksom inte stoppa DHL när frakten av
en del av böckerna kommer.

Mitt förlag kommer ju att ha största merparten för beställning.


Epos nr. 1 om mitt liv och mycket annat.


Är bara så oerhört stolt över att jag fullföljde.

Och jag är redan inne en bra bit på bok nr. 2.

Och 3:an bearbetas redan i tankarna.


Och under året som kommer.

Vill jag gå in i studion igen.

För att få ut vissa sånger.


Allt detta.


Innan.


Krematoriet tar mig.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2019-04-30 12:56



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Heja Det låter bra.Bra att fullfölja sina intentioner...
2019-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP