Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilande mellanrum

fårpäls glittrande
hö över
ängar av regndränkt gräs

vinden jagar skiftningar
av guld och grönt
tankarna
observerar tyst pulsen
hjärtslagen av dagen nykläckt

i bussen sover folket
vilande inför dagen

i ett mellanrum sitter vi
alla
inför kommande äventyr




Fri vers av Nerdissta
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-30 13:10



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
i ett mellanrum, ja
2019-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta