Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens dilemma

Det finns ingen som gett så lite

med så mycket eftertryck....

Det finns ingen som jag älskat så mycket

utan att ha orsakat något avtryck.....




Fri vers (Fri form) av Femme Fatale
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-30 14:44



Bookmark and Share


  M:tin
Det brukar bli så med själssläktingar.
2019-05-14
  > Nästa text
< Föregående

 Femme Fatale
Femme Fatale