Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAJ ÄR EN DROTTNING

maj är en drottning

i grönt majestät

skirt, skönt och smeksamt

en verklig estet

maj är en kärlek

som myrdal skrev

raskt ut i världen

brinn, själ och lev!

 

LARZ GUSTAFSSON 30/4 2019




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2019-04-30 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP