Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När tiden kommer ikapp...


ACCEPTANS

Jag längtar djupt efter det omöjliga

Många skulle utropa Ingenting är omöjligt
Människor som vägrar vara realistiska säger så
Men jag vet Det som en gång var möjligt är inte längre det
Ljuder högre för varje dag och är lika påträngande som en ilsken telefonsignal
Jag kommer inte undan Kan inte skaka av mig faktum
Tung är känslan att inte kunna besluta om mitt eget liv Inte kunna påverka
Att det är försent

Acceptans
Ett ord jag ryggar och blundar för








Fri vers av marie ohlson
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-30 16:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ibland får man det blunda
berör djupt

2019-07-02

  Lars Hedlin
Bra och insiktsfull!
2019-05-08

  morgonstjärna VIP
tyvärr finns det många inskränkta människor som ser inte längre än näsan som sitter i vägen. hackkycklingar finner de gärna. intolerans är när människor sorterar in personer i olika fack efter ras, kön, ålder, intelligens, handikapp, ekonomisk tillhörighet ditten och datten.
2019-05-02

  morgonstjärna VIP
Allt beror på vad vi tror.på. religionen är ett historidkt kludter av intolerans
2019-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Realismen regerar.
2019-04-30
  > Nästa text
< Föregående

marie ohlson
marie ohlson