Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelt dunkel

solglasögon
dubbelt dunkel
han svettades
hade slutat med insulinet
för att bli smal
betalade småflickor för att bada
så han kunde se
sålde en tavla för att kunna
se mer
jag vill krama en riktig kvinna
i gul bomullsklänning
från Ebbes Hörna
det fick han
krama
berättade sedan om sina frimärken från
Drottning Victorias tid




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-30 16:28



Bookmark and Share


    All my ghosts
Länge sen jag tänkte så här länge på en dikt, och läste om den tre gånger, för att försöka bestämma mig för vilka känslor den skapar, vad den egentligen berättar...
2019-04-30
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP