Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Valborg

 

fladdrande lågor med prasslande ris

leker på kullens hjässa

Livet vaknar i korn och frö

när värmen kommer åter, 

mot vårens skyar stiger en sång

som med skymningsklockan förklingar  

Våren hälsar vi ännu en gång

och vackrare syn än en vitsippsvår

knappast vårt öga finner




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-30 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP