Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara jag

Kärvar gamla minnen
som så många gånger förr
dom bits som fan
ibland gör det så
förbannat ont

bilder kommer
bilder upplöses
bleknar
försvinner






Fri vers av Neal
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-30 18:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
C'est la vie.
2019-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal