Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dina kläder kvar att tala med

Ljuset kapitulerade
färgen för livet
skars bort
med en vass skalpell

bara tomma gråskala väggar
för såna som du

på botten av bassängen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-30 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP