Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underlivsackord

Allen ginsberg frågade min älskling
en 60 watts lampa small

deras nakenhet blinkar rött
200 meter samlade orgasmer

ut i den fria världen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-30 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal