Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min blomma

Min lilla blomma
Så gudomligt vacker
All min kärlek och ömhet
Suger saften ur dina nektar

Då du växa till något stort
Armarna kring din hals
Amors båge var så spänd
Fjärilar som virvlar runt

Färgerna som spred sig
Ängen var full av blommor
Men bara en som strålade igenom
Som lyste som en stjärna om natten

Tungan som smekte sig lätt fram
Föll maktlöst i dina händer
Värmen från din kropp
Blodet som pulserar fram








Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-30 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde