Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Obegrip-ligt matas mina ord på. De kommer farande ur en maskin, å matas ut inte här, hos en verklig person landar det! Klart de betyder å p-verkar ... ett starkt ord..


Älskar dig..

Älska r dig Pi a.


Med enkla ord av stor betydelse


eller hu r äcker no g ott å väl


att ge den tydlighet i en klar bild!


 


 


 


 


min första redigering.




Fri vers av danne //
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-30 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //