Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En meter

Jag hade en meter kvar
Men orkade inte ta mig längre
Vad jag hade en meter kvar till försvann snabbt ur sinnet
De väl inövade responserna greppade mig på vanligt vis
Förde mig tillbaka
Ännu längre om sådant här gick attt mäta
Jag låg naturligtvis kvar
Men det fanns det ingen som såg
Hade jag kunnat abdikera så skulle det vara nu
Sista chansen kanske 

Jag brydde mig dock inte om sådant
Alls

Stegen ekade längs korridoren
Bort ifrån mig

Det vanliga
Inget verkligt brukade närma mig

Helt tyst
En meter kvar




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-30 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP