Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fröken Karlsson har erbjudits att byta namn, ett par tre gånger redan. Men svarat med att giftermål inte ingår i hennes omedelbara planer för framtiden och att hon väntar även på 'bättre bud', under den tidrymd vilken kan anses vara


En dag på flygplatsen




Fröken Karlsson har inkommit med en uppfinning, som flygplatsen nu tar i bruk på försök. Uppfinningen består i en idé om hur att bete sig, både som resande med flyg som passagerare. Samt någon som kan förklara att passagerare bör en i taget kunna stiga in i ett rum där lampan släcks tio sekunder efter det att dörren bakom stängts. Sedan får passageraren uppleva ren skräck i form av olika saker som kan inträffa 'i verkliga livet' eller i 'lustiga huset' på ett nöjesfält. Efter en sådan skräckupplevelse kommer en dörr i andra änden av rummet att öppnas och personen ifråga kommer in i ett rum med toalett och handfat. Skräck kan utlösa reflexen av att behöva 'göra ifrån sig'. Efter att ha gjort sig av med överflödig vikt, går det bra att stiga in i den korridor som leder till de olika plan vilka kan föra en människa till hennes eller hans destination. Detta förebyggande besök före ombordstigningen skall förhindra människor från att vilja besöka toaletten redan inom de minuter efter det att planet startat sina motorer. För att sedan rusa längs startbanan och lyfta mot 'nya rymder' och även om envar passagerare känner sig 'upprymd och fågelfri', önskar sig säkert även piloterna att så är fallet.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-01 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP