Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och avslut!

Misstag gör man alltid.
Men jag gör dom hela tiden.
Konstant.
Att älska är svårt. För ja jag älskar. Jag är en dåre, det har jag alltid varit.
Mitt hjärta är ditt. Min själ Kommer du aldrig få.
Jag kanske älskar tanken på dig.
Jag önskar jag verkligen kunde
Veta vad jag vill i livet. Jag önskat jag kunde säga. Jag älskar dig. Jag älskar dig.
Jag älskar dig så.
Men jag vet att det kommer aldrig hända att det blir du och jag.
Kärleken tog slut så fort. Numera tänker jag. Det var kul så länge det varade.
Men ack så kort var det.
Den kärleken tog slut så abrupt, så snabbt, så jag kan knappt ej sörja den.




Bunden vers av Tina79
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-01 05:01



Bookmark and Share


    Betzy
Är många som känner igen sig i detta sökande och längtande efter kärleken. Mycket fint beskrivet!
2019-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tina79
Tina79