Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


litet galenskap livar alltid upp


Överraskningarnas tid


Är inte enbart förenat med första maj
Det kan vara när vi ser vantro blir sanning
Första majtalare med regn i håret

Vänner sticker upp ur gräset
medan andra förenats i samma flock
Men det är livet sa handelsman Flink
och dansade över fäbostintans nylackerade golv

Tangokavaljeren




Övriga genrer (Satir) av morgonstjärna VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-01 06:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP