Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utanför



vad får oss må bra om inte en väderparad

Som släcker elden hos den törstiga jorden

Jorden ropar på vatten

Elden slocknar inte av sig självt

Vi ropar på rättvisa

Resurserna orättvist fördelade




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-01 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP