Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar på bok, slagfärdig titel.


Ett liv under första maj.

Första Majtåg För Lpt-patienter Och Vårdpersonal samt Anhöriga.l
Privat · Värd:Amanda Weise.

1 maj kl. 16:00–2 maj kl. 18:30
Börjar om ca 8 timmar
pin
Kalmars Psykiatriska Akutmottagning
Kalmar
En protestmarsch för oss som ej tillåts demonstrera. En promenad runt kliniken till fanor och med sång. Slagorden kommer att eka mellan husen.

Uppslag till bok...
Tänker så här...
Vad är Lpt?
Vem är Emelie Ryglert?
Hur känns det återigen, att träffa någon som man inte känner?
Eller känner vagt?
Hon var bipolär.
Ska jag göra huvudpersonen stark eller svag? Svag på väg mot stark kanske?




Bunden vers av Mim
Läst 455 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-01 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim