Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld.

jag är en vild eld
min mammas dotter
du är en oändlig låga
som aldrig kan slockna




Fri vers av Pippissyster
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-01 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pippissyster
Pippissyster